Bygget i full gång

”Älska dimman och ljuset” – vi bygger om !

När vi hade opening för ”Älska dimman och ljuset” så upptäckte vi att vår byggnation inte var optimal.  ”Älska dimman och ljuset” är en installation efter ett koncept av den dansk – isländske konstnären Olafur Elisasson där resultatet blir en fantastisk upplevelse när du vandrar i dimman som är ljussatt vilket ger upphov till ljusbrytningar och andra fenomen.

Nu bygger vi ett helt rum med riktiga väggar där vi hoppas kunna uppnå den optimala effekt vi är ute efter. Här ser ni bygget l full gång:

Bygget i full gång

Bygget i full gång

Vi har haft lite problem med elen och därför blir vi något senare med vår nyöppning efter ombyggnaden. Det är viktigt med säkerheten och vi har ju en liten mix av väta och el så det gäller att vara försiktig.

Nyöppning av ”Älska dimman och ljuset” sker den 30/4 alltså på Valborgsmässoafton. Vi har öppet mellan 11 -17 ti – fre och 12 – 16 på helger. Välkomna då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>